Zwarte Brunotti Optica 1 Skibril | 2019 | Gold Revo Quantum + Orange Lens | Categorie 2, 3

129,99
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zwart

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Zwarte Brunotti Optica 1 Skibril | 2019 | Gold Revo Quantum + Orange Lens | Categorie 2, 3

Type skibril: Sferisch gevormde goggle
Soort lens: Gold Revo Quantum Mirror lens (Cat. 2) + Orange lens (Cat. 3)
Welk weertype: In onderstaande visualisatie ziet u voor welk weertype deze skibril ideaal is.


Algemeen
Deze versie van de Brunotti Optica-1 skibril met wisselbare lens is een geavanceerde, moderne skibril. Het sferische design is optisch frame-loos en garandeert een maximaal zichtveld. Door de twee meegeleverde lenzen is deze bril geschikt voor nagenoeg alle weersomstandigheden. Dit comfortabele model ziet er goed uit en heeft ook veel praktische kanten die zowel skiërs als snowboarders aanspreken. Inclusief gratis, zwarte Brunotti hardcase! De techniek
Deze moderne, sferische skibril (bolling zowel horizontaal als vertikaal) geeft maximaal zicht met minimale vertekening. De lens is wisselbaar dus nagenoeg geschikt voor ieder weertype. Het 3-laags foam waarmee de bril aansluit op uw gezicht is hypo-allergeen, transpiratie afdrijvend en voelt erg comfortabel. Omdat de de ventilatie zowel in frame als in de lens is geïntegreerd, beslaat de lens niet of nauwelijks (anti-fog gecoat!). De elastieken band is voorzien van antislip siliconen-strepen zodat hij niet schuift op uw skihelm of hoofd. Ook is hij gemakkelijk naar de juiste lengte te verstellen, zelfs met uw handschoenen aan. Brunotti Gold Revo Quantum Mirror lens + Orange lens!
De lens van een skibril bepaalt de kwaliteit van uw zicht en de mate van bescherming van uw ogen die de lens biedt tegen de schadelijke kant van zonlicht (UV-400 bescherming). Bij deze Brunotti Optica 1 skibril worden 2 lenzen meegeleverd! De éne is een Gold Revo Quantum lens met stoere spiegelcoating die het beste zicht biedt bij licht bewolkt en zonnig weer (Cat. 3). Voor donkerder, wisselvallig weer (Cat. 2) is de Orange lens meegeleverd. Deze zijn eenvoudig wisselbaar. Daarnaast reflecteert de spiegelcoating infraroodstraling waardoor de belasting van de ogen wordt verminderd.

Materiaal:
Polyester
Voorraad: